Αθλητικά Δάπεδα για κάθε χρήση!
Κάντε τη διαφορά στον πελάτη σας με μια πληθώρα δαπέδων για επαγγελματική χρήση!

Αθλητικά Δάπεδα: Χρηστικότητα και ομορφιά, όλα σε ένα!

Τα αθλητικά δάπεδα είναι το πιο σοβαρό κομμάτι για κάθε αθλητικό χώρο. Εκτός του ότι παρέχουν ασφάλεια στον αθλούμενο, προσδίδουν και μια ιδιαίτερη ομορφιά σε κάθε χώρο που τοποθετούνται. Η εταιρεία μας προσφέρει μια πληθώρα επιλογών σε αθλητικά δάπεδα για πολλές χρήσεις! Ακόμα, η εταιρεία Καβακόπουλος καινοτομεί με ένα νέο προϊόν που εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Στην εταιρεία μας θα βρείτε πληθώρα αθλητικών δαπέδων για χρήση σε μεγάλη γκάμα γηπέδων και αθλητικών χώρων. Συνθετικούς χλοοτάπητες για ερασιτεχνικά και επαγγελματικά γήπεδα ποδοσφαίρου, ράγκμπι κ.α. Ακρυλικά δάπεδα για γυμναστήρια ή αίθουσες aerobic, ειδικά δάπεδα πολλαπλών χρήσεων για κλειστά γήπεδα μπάσκετ-τέννις-χαντμπολ κ.α. Εισάγουμε μόνο τα καλύτερα αθλητικά δάπεδα από κορυφαίες εταιρείες του χώρου, με ναυαρχίδα μας την εταιρεία Gerflor από την Γαλλία.

Πίστες Σκι: Μια καινοτομία της εταιρείας Καβακόπουλος στην ελληνική αγορά!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία Καβακόπουλος εισάγει τις νέες, πρωτοποριακές ειδικές πίστες για σκι, για όλες τις εποχές του χρόνου. Κατασκευασμένες από ειδικά ανθεκτικά υλικά, οι συγκεκριμένες πίστες τοποθετούνται όπου θέλει ο πελάτης, και προσφέρουν την απόλαυση του σκι όλο τον χρόνο, χωρίς παρουσία χιονιού! Η διασκέδαση των επισκεπτών σας είναι εγγυημένη και απροβλημάτιστη, ακόμα και αν δεν υπάρχει ίχνος χιονιού.

Η βασική καινοτομία των πιστών σκι αυτών είναι ότι είναι κατασκευασμένες από πλαστικό υψηλής ποιότητας! Για αυτό, η αντοχή στο χρόνο και η μακροζωϊα τους είναι εγγυημένες! Ανακαλύψτε και εσείς σήμερα την μοναδική καινοτομία των πιστών σκι χωρίς χιόνι! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές πίστες σκι, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας, ώστε να λάβετε εξειδικευμένες πληροφορίες και προδιαγραφές για κάθε απαίτηση!

δειτε την πληθωρα εφαρμογών

και επιλέξτε σήμερα το δικό σας Αθλητικό Δάπεδο ή Πίστα Σκι!