Στην εταιρεία μας θα βρείτε πληθώρα ξύλινων πατωμάτων από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης!
Δώστε μια διαφορετική πνοή στον χώρο σας επενδύοντας στην ομορφιά και την χρηστικότητα ενός laminate πατώματος!

Ξύλινα Πατώματα: Ξύλο με άποψη!

Τα ξύλινα πατώματα laminate είναι ουσιαστικά δάπεδα με σκληρή επιφάνεια, τα οποία μοιάζουν πραγματικά πολύ με ξύλινο πάτωμα. Πιο συγκεκριμένα, τα πατώματα αυτά κατασκευάζονται από αληθινό ξύλο που έχει ανακυκλωθεί σε μορφή υψηλά πεπιεσμένης μοριοσανίδας (HDF). Από το ίδιο υλικό που παράγονται τα πατώματα Λαμινέϊτ παράγονται τα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Η κατασκευή του υλικού αυτού έχει εξελιχθεί πολύ από την αρχική του μορφή. Σήμερα, οι επιλογές για πατώματα Λαμινέϊτ είναι πάμπολλες και μπορείτε να βρείτε επιλογές που να καλύπτουν κάθε είδους αισθητική για να ταιριάζει με το γούστο σας!

Έχετε πολλούς λόγους για να επιλέξετε την εφαρμογή ξύλινου πατώματος laminate στον χώρο σας. Μερικοί από αυτούς είναι η απίστευτη ποιότητα του laminate πατώματος, η πολύ εύκολη συντήρηση, το γεγονός ότι μοιάζει σαν αληθινό ξύλο, η εύκολη τοποθέτηση, η ελκυστική του τιμή, καθώς και το γεγονός ότι το Laminate είναι ένα υποαλλεργικό προϊόν.

Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν μέρη να «κρυφτεί» η σκόνη και να παγιδευτεί, αυτό σημαίνει ότι εκτός ότι καθαρίζεται πολύ εύκολα, δεν προκαλεί και αλλεργίες σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Επιπρόσθετα, η εσωτερική στρώση του λαμινειτ παρέχει κάλυψη από την υγρασία με αποτέλεσμα να μην καταστρέφεται το λαμινειτ από την υγρασία και να μην συγκεντρώνεται υγρασία που αναπνέουμε.

Ξύλινο Πάτωμα: Πλεονεκτήματα

Απίστευτη ομοιότητα με το αληθινό ξύλο στη μισή τιμή του ξύλου.
Καταπληκτική ανθεκτικότητα σε λεκέδες και γρατζουνιές.
Δεν ξεθωριάζει.
Μεγάλη αντοχή στην πρόσκρουση.
Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.
Μπορούμε να κάνουμε τοποθέτηση laminate πάτωμα πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
Γίνεται εύκολη αντικατάσταση όταν το επιθυμήσουμε.

δειτε την πληθωρα εφαρμογών

και επιλέξτε σήμερα το δικό σας Ξύλινο Πάτωμα Laminate!