Ζώνες Καθαρισμού για κάθε επιχείρηση!
Προφυλάξτε αποτελεσματικά τον χώρο σας από τους εξωτερικούς ρύπους με επαγγελματικές ζώνες καθαρισμού!

Ζώνες Καθαρισμού: Η προστασία από τους εξωτερικούς ρύπους!

Κάθε επιχείρηση που δέχεται πελάτες στον χώρο της αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Πως θα κρατηθεί καθαρός ένας χώρος ο οποίος δέχεται καθημερινά τόσους επισκέπτες, οι οποίοι αθελά τους κουβαλούν ρύπους από εξωτερικούς περιπάτους? Ακόμα περισσότερο, πως θα κρατηθεί καθαρός ο χώρος κατά την παραμονή των υπαλλήλων στους χώρους των γραφείων?

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία Καβακόπουλος εισάγει και εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα από ζώνες καθαρισμού για κάθε επαγγελματικό χώρο! Μοκέτες υποδοχής καλεσμένων, χαλάκια εισόδου, ακόμα και ταπέτα αλουμινίου είναι λίγες από τις πολλές λύσεις που σας προτείνει η εταιρεία Καβακόπουλος! 

Η καινοτομία της ζώνης καθαρισμού είναι ότι, σε αντίθεση με ένα απλό χαλάκι, τοποθετείται μέσα σε βάση αλουμινίου στο σημείο που θέλετε. Παραμένει εκεί αμετακίνητη, ώστε να συλλέγει αποτελεσματικά όλους τους ρύπους που θέλουμε να αποκόψουμε. Καθαρίζεται πολύ εύκολα και δίνει στο χώρο σας μια άλλη διάσταση με επαγγελματικό προφίλ.

Όλες οι ζώνες καθαρισμού που εμπορεύεται η εταιρεία μας είναι κατασκευασμένες στη Γερμανία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής αλλά και η αντοχή τους στο χρόνο είναι βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών.  Ανακαλύψτε σήμερα την ευρεία γκάμα ζωνών καθαρισμού για επαγγελματική χρήση και προστατέψτε επαρκώς τον χώρο σας, με τα καλύτερα προϊόντα από τα κορυφαία εργοστάσια της Ευρώπης!

δειτε την πληθωρα εφαρμογών

και επιλέξτε σήμερα τη δική σας επαγγελματική Ζώνη Καθαρισμού!