Πλαστικά δάπεδα σε λωρίδες, πλακίδια και φύλλα κατάλληλα για όλες τις χρήσεις.
Βιομηχανικά δάπεδα για πολύ σκληρή χρήση, πατώματα Linoleum και 100% αντιστατικά δάπεδα για χρήση σε χειρουργεία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία κ.α.

Πλαστικά Δάπεδα LVT: Καινοτομία με άποψη!

Τα πλαστικά δάπεδα LVT (Luxury Vinyl Tiles) είναι η καινοτομία στα πλαστικά δάπεδα, που παντρεύει την εντυπωσιακή εμφάνιση ενός laminate πατώματος με την ανθεκτικότητα και αντοχή των δαπέδων PVC. Οι λωρίδες βυνιλίου διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και τοποθετούνται κολλητές ή κουμπωτές ή και ελεύθερης εφαρμογής (Loose lay). Λόγω της εύκολης τοποθέτησης και της μεγάλης αντοχής σε χρήση και καταπόνηση αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο. Η τοποθέτηση τους μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα ακόμα και πάνω σε υφιστάμενο δάπεδο: πλακάκι με αρμό,μωσαικό,μάρμαρο κτλ. 

Πλαστικά Δάπεδα Linoleum: Η οικολογική επιλογή!

Το Linoleum είναι ένα νέο υλικό πατώματος με οικολογική πλευρά, καθώς κατασκευάζεται με κύριο υλικό τον φελλό και το ξύλο. Πιο συγκεκριμένα, φτιάχνεται από ένα μείγμα οξειδωμένου λινελαίου, γέμισμα από φελλό και ξύλο, πάνω σε υπόστρωμα από γιούτα. Η σύνθεση του είναι λοιπόν βασισμένη κυρίως σε φυσικά στοιχεία, κάτι που το καθιστά οικολογικό και οικονομικό σε σχέση με άλλα είδη πατωμάτων. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του πατώματος Linoleum είναι η υψηλή ηχομονωτική του δυνατότητα, κυρίως λόγω των συστατικών κατασκευής του. Το πλεονέκτημα αυτό το καθιστά ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους και ειδικότερα για χώρους που απαιτούν ηχομόνωση (π.χ. γραφεία, ξενοδοχεία.

Αντιστατικά Πλαστικά Δάπεδα: Για εξειδικευμενη χρήση!

Τα αντιστατικά δάπεδα αποτελούν μια εξειδικευμένη λύση για κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σε χώρους. Τα αντιστατικά πατώματα ενδείκνυνται για χώρους που πρέπει να υπάρχει πλήρη απουσία χωρικού ηλεκτροστατικού πεδίου, όπως νοσοκομειακές μονάδες, χώροι νάρκωσης, χειρουργεία, εργαστήρια μετρήσεων, αποθήκες εύφλεκτων υλικών κ.λ.π. Η παρουσία χωρικού ηλεκτροστατικού πεδίου δημιουργεί καταστάσεις σπινθήρα, εγκυμονώντας κινδύνους έκρηξης και ανάφλεξης από την μία, δυσλειτουργίες ηλεκτρονικών συσκευών και πλακετών από την άλλη. Η εταιρεία μας εμπορεύεται κορυφαία υλικά αντιστατικών πατωμάτων για μεγάλη γκάμα εφαρμογών, από τις κορυφαίες αντιπροσωπέιες της Ευρώπης.

 

Gerflor GTI MAX: Για τιτάνειες απαιτήσεις!

Για υψηλά φορτία και ηράκλειες απαιτήσεις, η Gerflor καινοτομεί και παρουσιάζει το Gerflor GTI MAX, το πρώτο βιομηχανικό δάπεδο φτιαγμένο από πλαστικό βαριάς χρήσης και αντοχής. Ενδείκνυται για εφαρμογές όπου υπάρχουν μεγάλα φορτία κάθετης κλίσης (μηχανουργεία, επισκευαστικές ζώνες κ.α.) Έχει πιστοποίησηR10 (Slip Resistant), διατίθεται σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, και μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε είδους προυπάρχον πάτωμα. Συνδυάζει υψηλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για εργασιακούς χώρους, ενώ έχει πιστοποίηση Standard 1177 για σμίκρυνση κινδύνου πτώσεων με πρώτο σημείο επαφής το κεφάλι! Τέλος, είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, κανοντάς το οικολογικής προέλευσης και κατασκευής! Μάθετε περισσότερα για το βιομηχανικό δάπεδο Gerflor GTI MAX πατώντας εδώ!

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρείας μας, για να σας καθοδηγήσουν και να σας συμβουλεύσουν!

δειτε την πληθωρα εφαρμογών

και επιλέξτε σήμερα τα πλαστικά δάπεδα που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας!