Επαγγελματικές Ταπετσαρίες Τοίχου!
Κάντε τη διαφορά στον πελάτη σας με ταπετσαριες τοίχου υψηλής αισθητικής!

Ταπετσαρία Τοίχου: Η σύγχρονη αισθητική παρέμβαση!

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι η διακοσμητική τάση των τελευταίων ετών! Η διακόσμηση των τοίχων είναι μία αρχιτεκτονική τάση που έχει ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών προτάσεων και προϊόντα με τεράστια ποικιλία σχεδίων, που καλύπτουν όλες σχεδόν τις προτιμήσεις. Όποια ταπετσαρία και να ονειρεύεστε για τον χώρο σας, θα την βρείτε στην Tesinflex!

Τα τελευταία χρόνια η ταπετσαρία τοίχου έχει λάβει ηγετική θέση ως μια λύση κάλυψης των αναγκών επαγγελματιών και μη στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης. Το κυριότερο πλεονέκτημά τους είναι η ευκολία που προσφέρουν στην αλλαγή οποιουδήποτε χώρου, οικονομικά, και κυρίως χωρίς ταλαιπωρία. Είναι ένα υλικό που παρέχει πληθώρα επιλογών σε χρώματα και υφές, ενώ παράλληλα δεν δημιουργεί προβλήματα στην υπάρχουσα εγκατάσταση του κτηρίου.

Η ταπετσαρία τοίχου χρησιμοποιείται ευρέως στη διακόσμηση σπιτιών, καταστημάτων, ακόμα και γραφείων!

Οι ταπετσαρίες υπερτερούν σε σχέση με άλλα υλικά για την κάλυψη επιφανειών, γιατί είναι άοσμες και τοποθετούνται εύκολα. Η επεξεργασία τους είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε χώρο, ακόμα και για παιδικό δωμάτιο. Ακόμα, η εφαρμογή τους είναι εύκολη και δεν απαιτείται ιδιαίτερη εργασία ή απαραίτητα «μερεμέτια» στην εφαρμογή τους! Στην επιλογή για ταπετσαρία, θα βρείτε μια πληθώρα υλικών που αποτελείται από τις:

  • vlies non woven, που περιέχουν στο υπόστρωμα τους επιπλέον μικρο-ίνες, ώστε να μην υπάρχει συστολή– διαστολή κατά την τοποθέτηση αλλά και για να είναι πιο εύκολη η αφαίρεσή τους,
  • βινυλικές, για μεγαλύτερη αντοχή στο καθάρισμα,
  • ταπετσαρίες από πλαστικοποιημένο χαρτί, που είναι και οι πιο οικονομικές.

Διαθέτουμε ειδικές ταπετσαρίες για εφαρμογή σε πλοία, ξενοδοχεία και νοσοκομεία!

Στην εταιρεία μας, εκτός από τις συμβατικές ταπετσαρίες, διαθέτουμε πληθώρα από ταπετσαρίες για ειδικές επαγγελματικές εφαρμογές! Από ταπετσαρίες για πλοία, ξενοδοχεία, ακόμα και για νοσοκομεία, η επιλογή σας είναι η Tesinflex! Όλες οι ταπετσαρίες ειδικών επαγγελματικών εφαρμογών μας είναι εισαγόμενες από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους. Ολες οι ταπετσαρίες που εμπορευόμαστε συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις για την συμμορφωσή τους με τις ειδικές προδιαγραφές και κανονισμούς που απαιτούνται για την χρηση που προορίζονται!

Η τοποθέτηση γίνεται με κόλλα ταπετσαρίας η οποία είναι άοσμη και διάφανη, με κυριότερο πλεονέκτημα την προστασία του τοίχου από φθορές, κατά την αφαίρεσή της. Όποια και να είναι η ανάγκη σας, η Tesinflex θα σας παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση για την κατάλληλη ταπετσαρία για τον χώρο σας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει σε όποια απορία ή ερωτησή σας!

δειτε την πληθωρα εφαρμογών

και επιλέξτε σήμερα την ιδανική ταπετσαρία τοίχου για τον χώρο σας!