Στην εταιρεία μας θα βρείτε υφάσματα με ειδικές προδιαγραφές για πλοία και ξενοδοχεία.
Υφάσματα συσκότισης, εξωτερικών χώρων, επιπλόπανα από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης, των οποίων η εταιρεία μας είναι αντιπρόσωπος!

Η Εταιρεία Καβακόπουλος εισάγει και εμπορεύεται μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων με ειδικές προδιαγραφές για πλοία και ξενοδοχεία.

Τα υφάσματα που εισάγουμε είναι αρίστης ποιότητας, και απευθύνονται σε επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν την διαφορά στον επαγγελματικό τους χώρο. Είτε πρόκειται για υφάσματα συσκότισης, είτε για υφάσματα εξωτερικών χώρων, ακόμα και επιπλόπανα, η εταιρεία Καβακόπουλος έχει αυτό που χρειάζεστε! Εμπιστευτείτε την μεγάλη μας ποικιλία και την εμπειρία μας στον χώρο, και αποκτήστε προϊόντα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης (Hophe, UNLAND, ATN).

Οι Κουρτίνες της εταιρείας Καβακόπουλος προτιμούνται κυρίως  σε επαγγελματικούς χώρους.

Αν ψάχνετε για κουρτίνες, τότε η επιλογή σας είναι η εταιρεία Καβακόπουλος. Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείτε από τα χρώματα και τα σχέδια, ενώ οι πελάτες σας θα λατρέψουν το μοναδικό τους στύλ. Ο λόγος είναι όχι μόνο για τα τεχνικά προσόντα τους, αλλά για την ποικιλία των χρωμάτων και των σχεδίων τους! Το ξεχωριστό τους στυλ δεν περνά απαρατήρητο και δίνει ξεχωριστή πνοή σε κάθε χώρο που τοποθετούνται. Η εταιρεία Καβακόπουλος διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από κουρτίνες σε πολλά στύλ και χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.  Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν τις καλύτερες λύσεις από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια!

Υφάσματα Συσκότισης: Αποκλείστε το φως κατά βούληση!

Τα υφάσματα συσκότισης της εταιρείας Καβακόπουλος είναι η βασική λύση για τον επαγγελματία που θέλει να προστατέψει τον χώρο του ή να προσφέρει στον πελάτη του την επιλογή για συσκότιση του χώρου. Προέρχονται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης και είναι φτιαγμένα από ανθεκτικά υλικά, για επαγγελματική χρήση. Ανακαλύψτε σήμερα την μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια σε υφάσματα συσκότισης για τον χώρο σας, και κάντε εντύπωση σε κάθε πελάτη ή φιλοξενούμενο!

Άκαυστα Υφάσματα: Συνδυάστε καινοτομία και ασφάλεια!

Ο όρος άκαυστα υφάσματα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη για πολλούς έννοια ειδικά όπως εφαρμόζεται σε οργανικά (όσα περιέχουν ενώσεις άνθρακα) υλικά, και αναφέρεται μόνο στον περιορισμό του  κίνδυνου πυρκαγιάς, καθώς όλα θα καούν υπό ορισμένες συνθήκες. Έχουν αναπτυχθεί μέθοδοι για την αξιολόγηση της ενέργειας που απαιτείται για ανάφλεξη ή τήξη υφασμάτων ως συνάρτηση της ροής θερμότητας από τη μεταφορά και την ακτινοβολία.  

Τυπικά, η επιβράδυνση της φλόγας του επεξεργασμένου υφάσματος πιστοποιείται για ένα χρόνο, αν και η πραγματική διάρκεια του χρόνου κατά την οποία η επεξεργασία παραμένει αποτελεσματική θα ποικίλει με βάση το πόσες φορές το ύφασμα καθαρίζεται με στεγνό καθάρισμα και τις περιβαλλοντικές συνθήκες στην οποία χρησιμοποιείται.

Στην εταιρεία Καβακόπουλος θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε άκαυστα υφάσματα, για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του χώρου σας και των πελατών σας, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

δειτε την πληθωρα εφαρμογών

και επιλέξτε σήμερα τα δικά σας υφάσματα και κουρτίνες!